Harry Potter tábor 2022

Időpont:2022. július 11. 7:30
Befejezés2022. július 15. 16:00
HelyVeresegyházi Waldorf Álalános Iskola, 2112 Veresegyház, Sportföld utca 1.

Idén nyáron az iskola helyét ismét egy hétre átveszi a varázsvilág: a Harry Potter-tábor ezúttal július 11-15-ig várja a kis boszorkányokat és varázslókat.

A tábor hagyományos Dumbledore professzor köszöntőjével és a beosztási ceremóniával kezdődik. A gyerekek minden délelőtt részt vesznek egy roxforti tanórán a legismertebb roxforti professzorok irányításával, délutánonként pedig különféle varázslatos tárgyakat készítenek, és változatos házfeladatok teljesítésével mérik majd össze a tudásukat.
A résztvevők a hét végére McGalagony professzor felügyeletével megszerezhetik a Rendes Bűbájos Fokozat II-t is.

A tábor egyik vezetője most is Gáti Évi lesz, a jelenlegi 5. osztály tanítója, a másik pedig - ahogy a korábbi táborokban is - egy korábbi waldorfos anyuka, Sándor Judit gyógypedagógus. De ezúttal is lesznek kedves segítőink a szülői körből - Dobrovszkiné Gelencsér Andrea, Batki Viktória és Orbán Andi - , illetve a házaknak saját prefektusai is lesznek, akik végig segítik majd a gyerekeket.

A tábor díja várhatóan 36.000 Ft lesz. A részvételi díj tartalmazza a névre szóló roxforti értesítő levelet, napi háromszori étkezést, roxforti tanórákat, sok-sok kalandot és tevékenységet, hazavihető alkotásokkal.
A tábor helyszíne az iskola lesz. Reggelenként fél 8-tól lehet majd hozni a gyerekeket, a programok fél 9-kor kezdődnek. 16 órakor fejeződik be a nap, 17 óráig biztosítunk ügyeletet. 

A tábor betelt.